Arnolds golden six

Jag är ledsen för att jag varit mindre aktiv med skriveriet, men på grund av sjukdom, pengasparande (och således ett mindre aktivt liv) och allmän brist på intressanta saker att skriva så har jag istället vilat upp mig för att kunna komma tillbaka med en rad rafflande inlägg! Jag hoppas att ni alla kommer att njuta av dom!

En vanlig fredag i Miami...

Mobilen börjar plinga i sedvanlig ordning klockan 06.31 och plingar glatt på i över en timma innan en viss herr Paul orkar dra sig upp ur sängen. Herr Paul är trött, han har haft en slitsam vecka. Jobbet är å ena sidan lättare numera, då herr Paul äntligen har mer att göra än han har tid, och vem vill sitta på jobbet och rulla tummarna när man har lagt hela sitt vanliga liv åt sidan för att kunna jobba?

Reflektion kolon #1
Vem i hela helvete lägger hela sitt vanliga liv åt sidan för att kunna jobba?

Det är dock tillfredställande för herr Paul när han går till jobbet. Solen skiner, utsikten är bra och lunchplatsen är, precis som en nära arbetskamrat till Paul brukar säga; "Jag kommer aldrig att ha en så bra lunchplats". Nog allt är merparten av kollegiet på kontoret rent ut sagt dumma i  huvudet, då dom vanligtvis äter inne, när man kan gå ut i värmen och kolla ut över havet, Miamis absolut schtekigaste kvarter, sola sig under den ständigt blå himlen eller bara njuta av det goda umgänget och de trevliga delfinerna som dyker upp för att hämta luft lite då och då.

Reflektion kolon #2
Herr Paul har varit förkyld i över två veckor, finanskris råder och herr Pauls företag anser det vara värt att bränna pengar på att hålla temperaturen nere på kontoret?!

Reflektion kolon #3
Snacka om att hälla (eller vad man nu gör) vatten på folks kvarnar när man pratar om att amerikaner har det si och så ställt där uppe när dom glatt sitter inne i mörkret när delfinerna väntar utanför!

Efter ytterliggare än tids arbetande bär det av till gymmet! Herr Pauls arbetsgivare ger möjligheten till alla anställda att till ett i mångas ögon, en mindre summa pengar varje månad, få tillgång till ett gym avsett endast för anställda. Gymmet är, som så många andra ställen, en emellanåt väldigt intressant plats. För alla er som har sett the Green Mile, vet alla att det finns en svart fånge i storlek med King Kong himself, och naturligtvis så finns även King Kong på detta gym. Herr Paul skulle enkelt kunna säga att han aldrig någonsin skulle få för sig att mucka med den här mörka mannen, exempelvis skulle herr Paul kunna motivera sig med att den glade svarte mannen gärna ställer sig med sina armar, stora som trästockar, och lyfter vikter upp och ner. Och inte vilka vikter som helst, utan den svarte mannen lyfter gärna 2 gånger strax över 20 kg samt stång och pumpar upp och ner. Herr Paul känner sig alltid lite vemodig när detta händer då han själv knappt lyckas träna med samma vikt i bänkpress.

Reflektion kolon #4
Jag trodde personer vanligtvis hade ben som trästockar, inte armar? Ny trend på g???

Herr Paul kör sitt vanliga program, vilket enligt gymsägen skall vara det program som Arnold själv började med när han började sitt gymmande, och tro det eller ej, men har den gamle vanliga herr Paul gått och blivit en gymtorsk? Måndag, Onsdag och Fredag, samma ihärdiga program med flertalet skopor vattenblandat proteinpulver emellanåt, vem kunde ana detta? Antagligen inte herr Paul själv...

RSS 2.0