Slutspurt!

Som bekant så arbetar jag för ett kryssningsföretag och även ifall jag de senaste nio månaderna belägrat vårat kontor så är den tiden nu över!

Just nu ligger jag i min tvåpersonskabin någonstans i den Mexikanska golfen mellan Belize och den mexikanska aztekön Cozumel. Japp, ni hörde rätt! Som kontorsanställd slipper jag oftast dela, min fem kvadratmeter stora kabin (toalett inräknat). Eftersom jag slipper dela så kan jag till exempel sitta och skita på toan samtidigt som jag borstar tänderna, ser på de tre dagliga avsnitten av serien "How I met your mother" som går på repeat dygnet runt och ta en dusch! O andra sidan så är frukostbuffén inte alls särskillt tokig, eller alla de restauranger som ingår i kryssningen.

Idag tog vi ett par öl efter lunch på ett mexarställe med utsikt över den blå oceanen på Cozumel, ön, som vi precis lämnat. Men kryssningslivet är trots allt jobb för min del. Nu slipper jag som tur är arbeta 13 timmar om dagen, sju dagar i veckan, som de flesta andra. Dessutom får dom flesta inte utnyttja gästområdena, så länge det inte är i jobbsyften, till skillnad från kontorsnissar som mig som får utnyttja både gym, bastubad, casino, restauranger och andra nöjjen ombord så länge jag inte tar plats från gästerna.

Nu är det dags att vaggas till sömn av vågornas ljuva gungningar!

Kommentarer
Postat av: Isabella

Din slacker ;) själv sitter man i ett regnigt Göteborg med Styrman. Vi ska snart baka lussekatter. Japp, du läste rätt ;)

2009-12-07 @ 18:49:56
Postat av: Isabella

Du!? Du blev väl inte offrade till gudarna på den där aztekön? Skryt för oss stackare om dina äventyr nu :D

2009-12-15 @ 23:52:24
URL: http://sensuellaisabella.blogspot.com
Postat av: Calle

Sorry att ja e så trög, haft fullt upp de senaste veckorna :) Fast jag har bunkrat upp med många inlägg så snart så! Inte så mycke offrande på aztekön. Man har ju lärt sig ett o annat genom allt Civ-spelande ;) Hörde att det händer en del spännande saker hemma i Sverige också.......... :D Annars kan ja tipsa Styrman om lite mer goa historier som inte riktigt kvalificerar in på bloggen av diverse skäl..... ;D

2009-12-29 @ 03:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0